Méltán világhírű a magyar akácméz! Különleges zamata, áttetsző színe, egyedi, kellemes illata miatt sokan vallják, hogy a legjobb méz a világon. A mézet a virágzó akácfák bőséges nektárjából készítik a méhek, melyre hazánk hatalmas erdei páratlanul értékes környezetet biztosítanak. Ezzel és a magyar méhészek évszázados tapasztalatával készül el ez a különlegesen magas minőségű, tiszta méz.
Egy kanál fenyőméz és magas hegyek fenyvesében találjuk magunkat. Selymes, zamatos íze lágyan körülölel.
Minden ami a kaptárból jön, maga az egészség. Különösen igaz ez a hársmézre, melyben egyesül a méz és a gyógynövény - a hársfavirág - ereje.
A lépesméz egyenesen a kaptárba repít minket. Ez a legtermészetesebb formája a méznek: a méhek által megépített szűz lépekben rejtőző érintetlen nektár.
Virágmézünk maga a természet sokszínűsége, mert Magyarország millió virágáról gyűjtötték a méhek. Természetes változatossága teszi ilyen jellegzetessé és gazdaggá.