Mivel mostanra saját méhészetünk nem tudja kiszolgálni a megnövekedett keresletet, más méhészekhez kell fordulnunk. Soha nem vásárlunk közvetítőkön keresztül, így biztosítjuk mézeink termelői minőségét.
A kaptártól a vevők asztaláig ötszörös ellenőrzésen esik át minden termékünk: Ellenőrizzük a termelőt és ismerjük méhészetét. Mielőtt megvásárolnánk a mézét, mintát veszünk belőle és megvizsgáljuk. Az üzembe való beszállításkor ismét mintát veszünk, majd a kiváló minőségű termelői mézeket összekeverjük és laboratóriumi munkatársaink analizálják. Végül, az üvegbe töltött kész terméket is megvizsgáljuk, nem sérültek-e a csomagolás során természetes értékei.
Elkötelezetten a legjobb és legmodernebb technológiákkal dolgozunk, hogy fenntartsuk magas minőségünket és megvédjük a mézünk természetes mivoltját. Szenvedélyünk a tiszta, értékekkel teli méz kínálása.
A mézet nem lehet jobbá tenni, csak elrontani, például a csomagoláshoz szükséges melegítéssel. Mi ezért csak egy meleg nyári nap hőmérsékletére hevítjük, amiről perceken belül vissza is hűtjük szobahőmérsékletre, pont úgy, mint a természetben.